Az épületek alagsor, fsz.+5 emelet kialakításúak, az alagsorban a gépjárművek számára teremgarázs épül, illetve kis alapterületű privát tárolókat is kialakítunk. A liftek a parkolók és tárolók szintjéről a kívánt emeletre közlekednek.


A Mediterrán Duna Prémiumban megvalósuló 174 lakás mindegyike kiváló tájolású. Az otthonok egyik fele NY-i fekvésű, míg másik fele K-i irányba a parkosított kertre lát. I. ütemben egy 53 lakásos társasház épült fel, amely a Vízisport u. 29. szám alatt 2017-ben már átadásra került. A jelenleg folyamatban lévő II. és III. ütemben egy 58 és 63 lakásos társasház épül a szomszédos Vízisport u. 25-27. szám alatt.


Lakáskínálatunk összeállításakor gondoltunk mind az egyedülálló fiatalokra, mind a többgyermekes családokra. A változatos méretű és alaprajzú 34-85 m2-es lakások között mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb kialakítást.


A földszinti lakások kizárólagos kertkapcsolattal vásárolhatók meg. Az 1-3. emeleteken erkélyes, nappali + 1,2 akár 3 hálószobás elrendezésű otthonok találhatók. A 4-5. szinteken a népszerű, nagyteraszos penthouse jellegű lakásokat ajánljuk, így számos lehetőség közül választhatnak leendő lakóink.


A klimatizált lakások energiatakarékos fűtését, hűtését, melegvíz ellátását geotermikus hőszivattyús fűtési rendszer biztosítja. Az itt élők nyugalmát és kikapcsolódását sétautak és játszóterek teszik kellemessé.Műszaki leírások


58 és 63 lakásos társasház - Vízisport u. 25-27.  (automatizált okos hűtés-fűtéssel)

​A társasház a XX. kerület egyik csendes részén a kis Duna partján a Vízisport utca 25-27 sz. területen, kiváló közlekedési útvonalak közelében található a Mediterrán Lakóparkban.
A terület infrastrukturálisan rendkívül fejlett, a közvetlen környezetben találunk bevásárlási, szórakozási lehetőségeket, oktatási, sportolási létesítményeket és széleskörű kényelmi szolgáltatásokat.

Az 58 és 63 lakást magában foglaló épületek egy lépcsőházzal középfolyosóra szervezett, földszint+5 emeletesek. Alattuk mélygarázs található, melyben kisméretű tárolók is helyet kaptak. Az épületek középmagasak, bennük személyfelvonó található.


Az alsóbb szinteken kisebb, minőségi lakások vannak, míg a felső szinteken visszahúzottan, tetőteraszokkal övezve, nagyobb alapterületű, minden igényt kielégítő, panorámás penthouse jellegű lakások épülnek.
Az igényesen megtervezett és kialakított külső területeken felszíni parkolók, kerékpár tárolók, járdák épülnek.


Közös területek leírása


Az alapozás fúrt cölöpökre terhelő vízzáró vasbeton alaplemez. A pince oldalfala vízzáró monolit vasbetonfal. Az épület felmenő vázszerkezete monolit vasbeton pillérváz, vasbeton merevítő falakkal.
A vasbeton szerkezetek kitöltő falazata 30 cm vtg. falazó elemmel (Porotherm 30 KLÍMA PROFI, vagy azzal megegyező minőségű) készülnek. A haránt homlokzati szakaszokon monolit vb. merevítő fal készült, utólagos külső oldali hőszigeteléssel. A lakáselválasztó falazat hanggátló (20 cm vastag zajstop20 falazat). A belső válaszfalak 10 cm vastag kerámia válaszfal elemekből készülnek. A lépcsők, liftaknák vasbeton szerkezetűek.
A födémek monolit vasbeton szerkezetűek, lépéshang gátló szigeteléssel.


A tető fa ácsszerkezete magastetős kialakítású, égetett agyagcserép fedéssel, a faszerkezet gomba és lángmentesítővel kezelve, alumíniumlemez vagy azzal megegyező minőségű bádogozással.
Az épület harántfalai dryvit rendszerű homlokzatképzéssel készülnek.

A külső nyílászárók pácolt felületkezelésű fa nyílászárók, Ug=0,75 W/m2K, Uátl=1,1 W/m2K hőátbocsájtási tényezőjűek, háromrétegű hőszigetelő üvegezéssel, egyes ablakokon fa zsalugáterrel, fém szerelvényekkel, belső könyöklővel és külső párkánnyal. Minden lakás nappalijának egy nyílászáróján higroszkópikus elven működő résszellőző lesz elhelyezve.


A garázskapu automata szekcionált (Hörmann E500 vagy azzal megegyező minőségű), bordázott (áttört szellőzésű) kapu, szigeteletlen kivitelben. A tárolók ajtaja festett fém lemezajtók az előírt tűzállósági paraméterekkel.


Az erkélyeken laposvas és gömbvas kombinációjával kialakított pálcás korlátok készülnek, mázolt kivitelben.
Lépcsőházakban és a folyosókon a padló nagy kopásállósságú fagyálló, kerámia lapburkolat, a falak glettelve kétrétegű diszperziós falfestéssel készülnek. Ajtók tűzállósága és légzárása, előírás szerinti.


Udvar és kertek:
Rendezett zöld felületek, fű és telepített növényzet, akadálymentesített járdák.


Műszaki leírás a lakásokban


Lakások bejárati ajtók:
A bejárati ajtók (Westag vagy azzal azonos minőségű) acél saroktokos, a MABISZ előírásainak megfelelő, kiemelés biztos pánttal, több pontos záródással, kémlelőnyílással, és lakásszámozással, szálcsiszolt rozsdamentes acél kilinccsel.


Lakás ablakok, és terasz ajtók:
A külső nyílászárók pácolt felületkezelésű fa ablakok, hőszigetelő üvegezéssel, egyes ablakokon pácolt felületkezelésű fa zsalugáterrel, fém szerelvényekkel, belső könyöklővel és külső párkánnyal.


Falburkolatok, felületképzés:

 • WC-ben 150 cm magasságig, fürdőben 210 cm magasságig kínálatunkból választott csempe burkolat készül (Zalakerámia vagy azzal azonos minőségű). Csempeburkolat felett glettelés és festés, mint a falaknál.

 • Konyhákban a konyhabútor munkalap és felső szekrény (nem tartozékok) közötti 60 cm-es sávban a kínálatunkból választott csempeburkolat készül (Zala kerámia vagy azzal azonos minőségű). Csempeburkolat alatt és felett glettelés és festés, mint a falaknál.

 • Szobák: glettelés, 2 réteg fehér diszperziós falfestéssel ellátottak.

 • A festett falakon az új építésű társasház mikro mozgásai miatt hajszálrepedések alakulhatnak ki, melyek a természetes mozgásokból fakadnak. Ezek nem tartoznak a garanciális problémák közé.


Mennyezetek:

 • Glettelés, 2 réteg fehér diszperziós falfestéssel ellátottak.


Padlóburkolatok:

 • Vizes helységek: kent szigetelésre (Mapei vagy azzal azonos minőségű) ragasztott, a kínálatunkból választott kerámia burkolat

 • Konyha: ragasztott, a kínálatunkból választott kerámia burkolat

 • Szobák: laminált parketta


Beltéri ajtók

 • Szabvány szerinti utólag szerelhető, dekorfóliázott ajtólap MDF tokkal, több színből választhatók.


Beépített bútorok
A lakásokban a terveken feltüntetett beépített bútorok (konyhabútor, beépített szekrények, konyhai gépek, stb.) nem tartozékok, a tervi feltüntetés csak a lehetséges elrendezést mutatja. A konyhákban szagelszívó számára csak csatlakozási lehetőséget biztosítunk.


Épületgépészet

 • Az épületbe nincs gázszolgáltatás. Talajszondás, komplett geotermikus hűtés-fűtést hőszivattyúkkal kinyert energiával biztosítjuk, ezáltal alacsony rezsiköltségű, klimatizált lakásokat kínálunk vevőinknek.  

 • Minden lakás konyhájában hideg-melegvíz csatlakozási lehetőség kerül kialakításra, a hideg víz csatlakozásnál rákötési lehetőséget biztosítunk a mosogatógépnek.

 • A fürdőszobában a hideg-melegvíz csatlakozási lehetőség mellett a mosógép hidegvíz és szennyvízoldali csatlakozása is kialakításra kerül (helyenként a gardrób-ban).

 • A fajansz termékek (mosdók, wc csészék) fehér színűek (Alföldi Bázis típusú vagy azzal megegyező minőségű). A kád fehér színű, akril (H2O Molly típusú vagy azzal megegyező minőségű).

 • Fehér porcelán, mély öblítésű, hátsó kiömlésű WC kagyló. Öblítőtartály a WC mögött, beépített működtetővel (Alföldi Bázis típusú vagy azzal megegyező minőségű).

 • Mosdó, kád és zuhany csaptelepek, egykarú keverő csaptelepek (Kludi vagy azzal megegyező minőségű). Zuhanynál flexibilis zuhany tömlő és falra szerelhető zuhanyzófej (Kludi vagy azzal megegyező minőségű). Néhány lakásban épített zuhany kerül kialakításra, biztonsági üvegajtóval.

 • A lakások központi hűtését, fűtését és a meleg vizet talajszondás hőszivattyús rendszer biztosítja. A lakások fogyasztásainak mérése egyedi mérőkkel történik. A helyiségek hőmérsékletét digitális szoba termosztátokkal egyedileg lehet szabályozni. Hő leadóként a mennyezetbe épített felület hűtő-fűtő egységek kerülnek beszerelésre.

 • A kényelmes vezérlést és szabályozást vízhőmérséklet érzékelő, külső hőmérséklet érzékelő, és NGBS ICON internetes szabályzó automata biztosítja.

 • A fürdőszobában padlófűtés és törölköző-szárító radiátor kerül felszerelésre (nem elektromos).

 • A vizes helyiségekben elektromos szabályzású szeleppel ellátott központi levegő elszívás lesz kialakítva, a szellőző ventilátor a tetőtérben lesz elhelyezve.

 • A teremgarázs, tároló helyiségek fűtetlenek.


Elektromosság

 • Minden lakás saját villanyórával rendelkezik, melyeket a közös helyiségekben helyezünk el. A lakások energiaellátása 1 x 32A teljesítményű. Az elektromos sütő/főzőlap részére a megfelelő csatlakozási lehetőséget biztosítjuk.

 • A lakásokban az egyes lakáselosztók a bejárat közelében falra szerelt kiselosztók, melyek az áramköri védelmi készülékeket (kismegszakítókat) tartalmazzák.

 • A helyiségek világítására csillár, illetve lámpahelyeket terveztünk, a vételár ezeket nem tartalmazza. Kapcsolásuk a helyszínen, kapcsolókkal történik, a nagyobb helyiségekben, több lépcsőben (Prodax vagy azzal megegyező minőségű szerelvények).

 • A kis szobákban három elektromos dugalj, a nappali szobában négy elektromos dugalj, egy TV és telefon csatlakozási lehetőség. A konyhában egy elektromos dugalj kiállás a mosogatógépnek, illetve egy dugalj a hűtőszekrénynek, egy kiállás a sütőnek. A két pult között 2 db elektromos kiállás, valamint a felső pult magasságában 1 elektromos dugalj kiállás a páraelszívónak (Prodax vagy azzal megegyező minőségű szerelvények).

 • A lakásban a villanykapcsoló elhelyezési magassága 110 cm.

 • Fürdőszobákban 2 db csatlakozó, egy a mosógép részére, egy az egyéb használatra, csatlakozási kiállás tükörvilágításra.

 • Teraszokon külső falra szerelt világítótest, kapcsolóval.

 • Az erkélyeken 1db vízmentes elektromos csatlakozó dugalj lesz kiépítve.

 • A lakóterekben villamos készülékek csatlakoztatására 230V-os dugaszolóaljzatok lesznek telepítve. A konyhákban, fürdőszobákban a hely jellegének megfelelő csatlakozóhálózat készül. A tűzhelyek fölé páraelszívók telepíthetők, ezek árát a vételár nem tartalmazza.


Gyengeáramú áramkörök:
Minden lakáson belül a nappali szobában a telefon, TV, internet kábelcsövezés ki lesz építve. A szolgáltatóval történő kapcsolatfelvétel, illetve a szolgáltatás megrendelése a vevő feladata.


Az eladó fenntartja a jogait, hogy bármikor szabadon megváltoztathassa a fentiekben leírt műszaki tartalmat azonos, vagy jobb minőségű komponensek alkalmazásával.


Módosítások


Külön megállapodás alapján lehetőség van kisebb, nem a szerkezetet, szobaszámot, ill. építési engedélymódosítást igénylő változtatásokra.


A módosítások feltételei: a módosítások kivitelezést nem akadályozó határidőben való megrendelése, valamint pénzügyi rendezése a Project Manager által meghatározott határidőn belül. Konzultáció a Project Managerrel lehetséges. Első alkalommal díjmentes a konzultáció, melyen a vevő és a PM rögzítik a kért módosításokat. A második módosítási konzultációtól a konzultációs díj 30 000 Ft +Áfa/óra, mely fizetendő esetenként a konzultáció alkalmával.


A konzultációk alapján 15 napon belül a megbeszélt változtatásokra ajánlat készül vevő részére, mely tartalmazza a tervezés, kivitelezés díját. Az ajánlat elfogadása esetén, a PM elkészíti a módosított alaprajzot és intézkedik a megállapodás elkészítéséről, kivitelezéséről. A Vevő végső jóváhagyása, a megállapodás aláírása és a megegyezett költségek kifizetése után a PM felelős a módosítások pontos, határidőben történő végrehajtásáért.


53 lakásos társasház - Vízisport u. 29.


Az 53 lakást magában foglaló épület egy lépcsőházzal középfolyosóra szervezett, alagsor, földszint+5 emeletes. Alatta mélygarázs található, melyben kisméretű tárolók is helyet kaptak. Az épület középmagas, benne biztonsági személyfelvonó található.

Az alsóbb szinteken kisebb, minőségi lakások vannak, míg a felső szinteken visszahúzottan, tetőteraszokkal övezve, nagyobb alapterületű, minden igényt kielégítő, panorámás penthouse jellegű lakások épülnek.

Az igényesen megtervezett és kialakított külső területeken felszíni parkolók, kerékpár tárolók, akadálymentesített járdák épülnek.

Közös területek leírása

Az alapozás fúrt cölöpökre terhelő vízzáró vasbeton alaplemez. A pince oldalfala vízzáró monolit vasbetonfal. Az épület felmenő vázszerkezete monolit vasbeton pillérváz, vasbeton merevítő falakkal.

A vasbeton szerkezetek kitöltő falazata 30 cm vtg. falazó elemmel (Porotherm 30 KLÍMA PROFI, vagy azzal megegyező minőségű) készülnek.  A haránt homlokzati szakaszokon monolit vb. merevítő fal készült, utólagos külső oldali hőszigeteléssel. A lakáselválasztó falazat hanggátló (10+8 cm falazat között ásványgyapot hangszigetelés). A belső válaszfalak nagyelemes tömör (Albagipsz) válaszfal elemekből készülnek. A lépcsők, liftaknák vasbeton szerkezetűek.

A födémek monolit vasbeton szerkezetűek, lépéshang gátló szigeteléssel.

A tető fa ácsszerkezete magastetős kialakítású, égetett agyagcserép fedéssel, a faszerkezet gomba és lángmentesítővel kezelve, alumíniumlemez vagy azzal megegyező minőségű bádogozással. 

Az épület harántfalai dryvit rendszerű homlokzatképzéssel készülnek.

A külső nyílászárók pácolt felületkezelésű fa nyílászárók, Ug=1,1 W/m2K, Uf=1,4 W/m2K hőátbocsájtási tényezőjűek, kétrétegű hőszigetelő üvegezéssel, egyes ablakokon fa zsalugáterrel, fém szerelvényekkel, belső könyöklővel és külső párkánnyal. Minden lakás nappalijának egy nyílászáróján higroszkópikus elven működő résszellőző lesz elhelyezve. 

A garázskapu automata szekcionált (Hörmann LTE 40 vagy azzal megegyező minőségű), bordázott (áttört szellőzésű) kapu, szigeteletlen kivitelben. A tárolók ajtaja festett fém lemezajtók az előírt tűzállósági paraméterekkel.

Az erkélyeken laposvas és gömbvas kombinációjával kialakított pálcás korlátok készülnek, mázolt kivitelben.

Lépcsőházakban és a folyosókon a padló nagy kopásállósságú fagyálló, csúszásmentes gress lapburkolat, a falak glettelve kétrétegű diszperziós falfestéssel készülnek. Ajtók tűzállósága és légzárása, előírás szerinti.

Udvar és kertek:

Rendezett zöld felületek, fű és telepített növényzet, akadálymentesített járdák.

Műszaki leírás a lakásokban 


Belmagasság: 

A földszinti illetve I-IV. emelti lakások belmagassága 2,60 m, míg az V. emeleten elhelyezkedő lakások a penthouse jellegnek megfelelően 3,38m belmagassággal rendelkeznek.


Lakások bejárati ajtók:

A bejárati ajtók (Westag vagy azzal azonos minőségű) acél saroktokos, a MABISZ előírásainak megfelelő, kiemelés biztos pánttal, több pontos záródással, kémlelőnyílással, és lakásszámozással, szálcsiszolt rozsdamentes acél kilinccsel. 


Lakás ablakok, és terasz ajtók:

A külső nyílászárók pácolt felületkezelésű fa ablakok, hőszigetelő üvegezéssel, egyes ablakokon pácolt felületkezelésű fa zsalugáterrel, fém szerelvényekkel, belső könyöklővel és külső párkánnyal.


Falburkolatok, felületképzés

 • WC-ben 150 cm magasságig, fürdőben 210 cm magasságig kínálatunkból választott csempe burkolat készül (Zalakerámia vagy azzal azonos minőségű). Csempeburkolat felett glettelés és festés, mint a falaknál.

 • Konyhákban a konyhabútor munkalap és felső szekrény (nem tartozékok) közötti 60 cm-es sávban a kínálatunkból választott csempeburkolat készül (Zala kerámia vagy azzal azonos minőségű). Csempeburkolat alatt és felett glettelés és festés, mint a falaknál.

 • Szobák: glettelés, 2 réteg fehér diszperziós falfestéssel ellátottak.


Mennyezetek:           

 • Glettelés, 2 réteg fehér diszperziós falfestéssel ellátottak.   

     

Padlóburkolatok:

 • Vizes helységek: kent szigetelésre (Mapei vagy azzal azonos minőségű) ragasztott, a kínálatunkból választott kerámia burkolat

 • Konyha: ragasztott, a kínálatunkból választott kerámia burkolat

 • Szobák: laminált parketta


Beltéri ajtók:

 • Szabvány szerinti utólag szerelhető, dekorfóliázott ajtólap MDF tokkal, több színből választhatók.


Beépített bútorok:

A lakásokban a terveken feltüntetett beépített bútorok (konyhabútor, beépített szekrények, konyhai gépek, stb.) nem tartozékok, a tervi feltüntetés csak a lehetséges elrendezést mutatja. A konyhákban szagelszívó számára csak csatlakozási lehetőséget biztosítunk. 


Épületgépészet

 • Az épület  fűtés-, hűtés- és melegvíz szolgáltatását geotermikus hőszivattyúk biztosítják, ezáltal alacsony rezsiköltségű, klimatizált lakásokat kínálunk vevőinknek.    

 • Minden lakás konyhájában hideg-melegvíz csatlakozási lehetőség kerül kialakításra, a hideg víz csatlakozásnál rákötési lehetőséget biztosítunk a mosogatógépnek. A fürdőszobában a hideg-melegvíz csatlakozási lehetőség mellett a mosógép hidegvíz és szennyvízoldali csatlakozása is kialakításra kerül.

 • A fajansz termékek (mosdók, wc csészék) fehér színűek (Alföldi Bázis típusú vagy azzal megegyező minőségű). A kád: fehér színű, anyaga akril . 

 • Fehér porcelán, mély öblítésű, hátsókiömlésű WC kagyló. Öblítőtartály a WC mögött, beépített működtetővel (Alföldi Bázis típusú vagy azzal megegyező minőségű).

 • Mosdó, kád és zuhany csaptelepek, egykarú keverő csaptelepek (Kludi vagy azzal megegyező minőségű). Zuhanynál flexibilis zuhany tömlő és falra szerelhető zuhanyzófej (Kludi vagy azzal megegyező minőségű). Zuhanyfüggöny nem tartozék.

 • Mosógép csatlakozó víz és lefolyó készül, lakásonként egy a fürdőszobában.

 • Az épületben elhelyezett 2 db hőszivattyú biztosítja a központi fűtést, hűtést és melegvíz ellátást, amely 30-40%-os rezsiköltség csökkenést eredményez a hagyományos gázfűtéssel szemben. A lakások fogyasztásainak mérése egyedi mérőkkel történik. A helyiségek hőmérsékletét termosztatikus szelepekkel egyedileg lehet szabályozni. Hő leadóként fehér színű fan coilok kerülnek beszerelésre. A fürdőszobában törölköző-szárító radiátor kerül felszerelésre.

 • A vizes helyiségekben elektromos szabályzású szeleppel ellátott központi levegő elszívás lesz kialakítva, a szellőző ventilátor a tetőtérben lesz elhelyezve. 

 • A teremgarázs, tároló helyiségek fűtetlenek.

Elektromosság

 • Minden lakás saját villanyórával rendelkezik, amelyeket a szintenkénti közlekedő folyosókon  helyezünk el. A lakások energiaellátása 1 x 32A teljesítményű. Az elektromos sütő/főzőlap részére a megfelelő csatlakozó kialakítását biztosítjuk. 

 • A lakásokban az egyes lakáselosztók a bejárat közelében falra szerelt kiselosztók, melyek az áramköri védelmi készülékeket (kismegszakítókat) tartalmazzák.

 • A helyiségek világítására csillár, illetve lámpahelyeket terveztünk, a vételár ezeket nem tartalmazza. Kapcsolásuk a helyszínen, kapcsolókkal történik, a nagyobb helyiségekben, több lépcsőben (Prodax vagy azzal megegyező minőségű szerelvények). 

 • A kis szobákban három elektromos dugalj, a nappali szobában négy elektromos dugalj, egy TV-antenna csatlakozó és egy telefonvonal csatlakozó. A konyhában egy elektromos dugalj kiállás a mosogatógépnek, illetve egy dugalj a hűtőszekrénynek, egy kiállás a sütőnek. A két pult között 2 db elektromos kiállás, valamint a felső pult magasságában 1 elektromos dugalj kiállás a páraelszívónak (Prodax vagy azzal megegyező minőségű szerelvények).

 • A lakásban a villanykapcsoló elhelyezési magassága 110 cm.

 • Fürdőszobákban 2 db csatlakozó, egy a mosógép részére, egy az egyéb használatra, csatlakozási kiállás tükörvilágításra.

 • Teraszokon külső falra szerelhető világítótest kiállás, kapcsolóval.

 • Az erkélyeken 1db vízmentes elektromos csatlakozó dugalj lesz kiépítve.

 • A lakóterekben villamos készülékek csatlakoztatására 230V-os dugaszolóaljzatok lesznek telepítve. A konyhákban, fürdőszobákban a hely jellegének megfelelő csatlakozóhálózat készül. A tűzhelyek fölé páraelszívók telepíthetők, ezek árát a vételár nem tartalmazza.

Gyengeáramú áramkörök:

Minden lakáson belül a nappali szobában a telefon, TV, internet kábelcsövezés ki lesz építve. A szolgáltatóval történő kapcsolatfelvétel, illetve a szolgáltatás megrendelése a vevő feladata.

Az eladó fenntartja a jogait, hogy bármikor szabadon megváltoztathassa a fentiekben leírt műszaki tartalmat azonos, vagy jobb minőségű komponensek alkalmazásával.


Módosítások


Külön megállapodás alapján lehetőség van kisebb, nem a szerkezetet, szobaszámot, ill. építési engedélymódosítást igénylő változtatásokra. 


A módosítások feltételei: a módosítások kivitelezést nem akadályozó határidőben való megrendelése, valamint pénzügyi rendezése a Project Manager által meghatározott határidőn belül. Konzultáció a Project Managerrel lehetséges. Első alkalommal díjmentes a konzultáció, melyen a vevő és a PM rögzítik a kért módosításokat.  A második módosítási konzultációtól a konzultációs díj 30 000 Ft +Áfa/óra, mely fizetendő esetenként a konzultáció alkalmával. 


A konzultációk alapján 15 napon belül a megbeszélt változtatásokra ajánlat készül vevő részére, mely tartalmazza a tervezés, kivitelezés díját. Az ajánlat elfogadása esetén, a PM elkészíti a módosított alaprajzot és intézkedik a megállapodás elkészítéséről, kivitelezéséről. A Vevő végső jóváhagyása, a megállapodás aláírása és a megegyezett költségek kifizetése után a PM felelős a módosítások pontos, határidőben történő végrehajtásáért. 

​​

image-18652-MDP_LOGO_RGB.w640.JPG?1454666736715image-18353-02E39914.jpg?1454666286081